ALEXANDRU CIUCUR Tattoo Artist


"Am simțit magnetismul dintre tatuaj și individ, felul în care arta se ascunde-n dorința omului iar omul își deschide frontierele psihologice și spirituale-n contopirea lui cu design-ul ce va urma să-l reprezinte întreaga viață!"


N umele meu este Ciucur Alexandru, m-am născut în Târgu Jiu la data de 29.05.1991. Am început să desenez la vârsta de trei ani, treptat lărgindu-mi orizonturile artistice din dorința de a explora arta în toate dimensiunile ei (atât culturale cât și suburbane).

Elev în generala Liceului de Muzică și Arte Plastice „Constantin Brăiloiu” secțiunea grafică, am absolvit ciclul inferior al liceului, în anul 2008. Doi ani mai târziu am absolvit Liceul Teologic, specializarea Tehnician pentru Tehnici Artistice de Patrimoniu în anul 2010. Tot în anul 2010 am absolvit examenul de admitere clasându-mă pe locul trei la Universitatea „Constantin Brancusi” din Târgu Jiu.

Domeniul: Arte Plastice, Decorative și Design Specializare: Pedagogia Artelor Plastice și Decorative.La vârsta de paisprezece ani m-am apucat de tatuat, atras de dorința de a-mi transpune lucrările cât mai profund. La data de 05.12.2011 am absolvit cursul de artist tatuator, diplomă eliberată de T.T.C- Transilvania Tattoo Club. Astfel am deschis primul meu salon de tatuaje sub numele de S.U.A-Street Union Artists Tattoo.

Doi ani mai târziu mi-am schimbat locația și numele, devenind ArtZilla Tattoo în anul 2013. La începutul lui 2015 m-am mutat în București, într-o colaborare cu salonul Roxy Tattoo. Iar în prezent lucrez la Anarchy Design Tattoo Studio. .Ce am facut


Mai mult