Microblading

Sprancene perfecte, asa cum le doresti 

 

Microblading este o tehnica noua de pigmentare, corectare si modelare a sprancenelor prin care se accentueaza sau se modifica forma naturala a sprancenelor.


TRANSFORMARI:


 
Microblading-sprancene modelare 1-min
Microblading-sprancene modelare 2-min
Microblading-sprancene modelare 3-min
Microblading-sprancene modelare 4-min

microblading-tatuaj-temporar-instrument

Tehnica de microblading

Se foloseste un aparat special (“microblading pen”), care are la capatul utilizat pe sprancene o lamela ce contine mai multe ace subtiri. Aceste ace sterile sunt cele care aplica pigmentul in stratul superficial al epidermei, pentru a obtine rezultatul dorit. Practic, se deseneaza fir cu fir sprancenele.

Microblading sprancene model

Modelare si corectare

Rezultatul obtinut dureaza intre 6 luni si 2 ani, in functie de mai multi factori. Fiecare tip de ten are particularitatile lui care influenteaza modul in care se absoarbe pigmentul. La fel, conteaza mult si ingrijirea sprancenelor dupa procesul de microblanding.

Programare & Informatii


IMPORTANT


 • Pigmentul folosit are la baza un compus non-toxic si este hipoalergenic
 • Instrumentele sunt sterile
 • Tehnica nu permite patrunderea in adancime, doar in stratul superficial al epidermei. Deci, nu este vorba despre un tatuaj clasic de sprancene
 • Scopul este de a obtine un look natural, de lunga durata, dar care poate fi modificat ulterior
 • Se face de obicei in 2 sedinte: in prima se stabileste si se contureaza practic rezultatul asteptat si se construieste forma
 • In cea de-a doua, de obicei dupa o perioada de cateva saptamani, se observa absorbirea pigmentului de catre piele si se fac eventuale retusuri.

 

CARE SUNT PASII

 

Primul pas este consultatia cu unul dintre tehnicienii salonului. Ne oferi detalii despre pielea ta, ne spui mai multe despre cum ti-ai dori sa iti fie modelate sprancenele. Esteticiana iti poate face recomandari, pe baza formei lor naturale, grosimii firului de par, caracteristicii pielii.

Dupa ce ati stabilit exact ce se doreste si dupa ce ai primit toate informatiile despre procedura, se trece la dezinfectarea suprafetei. Se stilizeaza si se contureaza noua forma a sprancenelor - fara a se utiliza inca stiloul special.

Odata facute si ultimele ajustari, se aplica un anestezic local care va fi lasat sa actioneze o scurta perioada. Dupa ce anestezicul si-a facut efectul, incepe procesul de modelare prin microblading.

Se realizeaza pigmentarea, in linii fine. Procesul poate dura intre 45 min si o ora si jumatate.

Dupa finalizare, se aplica o solutie pe baza de silicon, care trebuie lasata peste sprancene 24 ore.

MICROBLADING inainte-minMICROBLADING dupa-min

REGULI DE INGRIJIRE DUPA MICROBLADING


 • Se evita contactul cu apa, pana la caderea cojitelor de piele
 • Se evita aplicarea machiajului in primele zile
 • Se indeparteaza masca de silicon pentru sprancene de catre un expert, cu atentie, dupa 24 ore
 • Se interzice expunerea la soare, solar sau sauna pentru 3 saptamani
 • Se aplica o crema speciala de 3-4 ori pe zi, timp de o saptamanaMicroblading inainte de pigmentare-minMicroblading dupa pigmentare-min

CONTACT

PRET MICROBLADING

400 LEI - Retus inclus!