Aftercare & More


Ti-ai făcut tatuajul visat. Ai grijă de el

E doar al tău, și o să îl poți afișa cu mândrie toată viața. Noi ne-am făcut treaba cu răbdare și atenție ca de obicei. Trebuie și tu să ai un pic de răbdare, și să urmezi câteva recomandări.
1IMPORTANT !

Inainte de curățarea și tratarea unui tatuaj sau a unui piercing, curățați și spălați bine mâinile.

Curățați bine sub unghii apoi spălați bine mâinile cu un săpun lichid antibacterian fără arome (de exemplu Protex Ultra). Săpunurile solide pot conține bacterii în urma folosirilor anterioare, din această cauză folosim și recomandăm săpunuri lichide.

Săpunul nu se aplică pe tatuaj !

2TRATAREA TATUAJULUI IN PERIOADA VINDECĂRII

După terminarea tatuajului, păstrați folia protectoare aplicată de tatuator timp de 4 ore, după care o îndepărtați, spălați zona cu apă rece și soluție de curățare recomandată de studio.

Lăsați tatuajul să se usuce aproximativ 10 minute, nu folosiți prosoape, existând riscul ca acestea să conțină bacterii. După uscare aplicați restul tratamentului recomandat de tatuator. Urmați acești pași de minimum 2-3 ori pe zi, dimineața, la prânz și seara.
Evitați contactul cu apa din piscină, saună, expunerea la soare sau solar timp de 3-4 săptămâni. Dacă sunteți nevoiți să vă expuneți la soare, ungeți zona tatuată cu o cremă specială de protecție solară, recomandată de studio.


Prezentați-va la un control de rutină în termenul recomandat de tatuator!


Până să-ți faci un tatuaj

Ne mândrim cu faptul că suntem profesioniști și respectăm o deontologie. Chiar dacă suntem artiști și rebeli.
Ai minim 18 ani.
Unde-i lege nu-i tocmeala. In plus, s-ar putea sa fie spre binele tau. Daca ai 16 ani, poti veni insotit(a) de parinti sau tutorele legal.
Stii ce faci
Nu te afli sub influenta unor substante care iti pot altera luciditatea.
Stii ca nu iese la primul spalat
Esti constient ca este o alegere de durata. Si esti dispus sa il porti mult timp de acum incolo. Poate te certi cu "Andreea" dupa ce trece vara. Just sayin'...
Laserul e scump. Si cover-up la fel.
Tocmai de aceea, nu strica sa te gandesti bine. Vezi punctul 3.